De Pastorij 10
6081 AZ
Haelen
Nederland

T (0475) 31 11 17
F (0475) 301 310

E-mail:

Social Media:
Google+ Hyves Youtube

Openingstijden:
Ma:08:30 - 12:30
Di:08:30 - 12:30
Wo:08:30 - 12:30
Do:08:30 - 12:30
Vr:08:30 - 12:30
Za:
Zo:

Hendriks Platteland Makelaardij

Hendriks Platteland Makelaardij is de makelaar in uw regio voor aankoopbemiddeling van woningen.

Specialist in onafhankelijke aankoopbemiddeling van uw woning om de volgende reden:

- Heeft zelf geen woningen in de verkoop;
- Heeft geen binding met een financiële instelling;
- Maakt geen onderscheid in brancheorganisaties;
- Kent het aanbod in uw regio.

Door de jarenlange ervaring is Hendriks Platteland Makelaardij zeer goed op de hoogte van de valkuilen, die kunnen ontstaan bij het kopen van een woning. U krijgt de garantie van een objectief en onafhankelijk advies, geheel gericht op uw persoonlijke woonwensen. Hendriks Platteland Makelaardij bemiddelt niet in verzekeringen en/of hypotheken en is daarom geheel onafhankelijk bij het uitvoeren van uw opdracht. De sterke onderhandelingspositie door kennis van succesvolle verkoopstrategie zorgt uiteindelijk voor een optimaal resultaat.

Aankoopbemiddeling door Hendriks Platteland Makelaardij voor een objectief en onafhankelijk advies, geheel gericht op uw persoonlijke woonwensen.

Een verstandige starter komt als winnaar uit de creditcrisis!

De jeugd van tegenwoordig….een uitspraak die al generaties lang leeft, maar meestal een negatieve impressie weergeeft. Maar de jeugd van tegenwoordig heeft uitgerekend nu met de huidige creditcrisis grote kansen! Denk aan de aanzienlijke prijscorrectie op de koopwoningen, de vergrote kans op betaalt werk door de toekomstige vergrijzing, de historisch lage hypotheekrente en de fiscale voordelen bij eigen woningbezit. Tijd om te starten!

Op de woningmarkt wordt iemand starter genoemd als deze voor het eerst op de woningmarkt actief is. Meestal geldt wanneer iemand zich voor het eerst op een markt begeeft, dat hij of zij geen of weinig ervaring heeft met wat zich daar afspeelt. Zo bieden vele partijen zich aan, om de onervaren speler gratis hulp te bieden bij het zoeken van hun droomhuis (zie nieuwsbericht van 5 april). Maar denk erom, in deze wereld is niets gratis. Bij de gratis dienst wordt altijd iets bedongen bijvoorbeeld het afsluiten van een of meerdere hypotheken en of verzekeringspolissen. Uiteraard zijn deze zaken van cruciaal belang bij het kopen van een woning maar beperk je niet tot een aanbieder, want dit kan op de lange termijn veel geld kosten.

Kies voor de dienst aankoopbegeleiding, een echte onafhankelijke aankoopmakelaar die geen woningen, hypotheken en verzekeringen verkoopt. Zo voorkomt u dat u een woning opgedrongen wordt uit de eigen orderportefeuille en een te dure hypotheek of verzekeringen worden afgesloten. Bezoek deze site regelmatig en lees de nieuwsberichten voor de laatste ontwikkelingen.

Vanaf 1 september gaan we, speciaal voor jongeren, verspreid in de regio Noord-Brabant en Limburg informatieavonden te houden. U kunt zich hier voor opgeven via het Contactformulier op onze website.
Voor kleinere groepen (4 tot 8 personen) worden infoavonden gehouden op kantoor te Haelen.

Onze dienstverlening bij een aankoopbemiddelingsopdracht bestaat uit:

- Het verstrekken van het complete aanbod in de markt;
- Zorgvuldige begeleiding bij een bezichtiging;
- Informatie over de bouwkundige staat van de woning;
- Onafhankelijk en deskundig advies;
- Informatie over omgeving, bestemmingsplan en voorzieningen;
- Een optimale aankoopprijs;
- Controle op een administratieve en juridische afwikkeling;
- Waterdichte afspraken.

Maximaal woongenot, gebaseerd op uw woonwensen.

Wij maken uw droom waar!

Openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 12:30.
Buiten deze kantoortijden zijn we telefonisch bereikbaar en op afspraak.

Ga voor meer informatie naar www.hpm-aankoopmakelaar.nl/index.php


    bedrijf foto's