Oosterweg 5
6245 LC
Eijsden
Nederland

T +31(0)43-4094441
F

E-mail:

Social Media:
Google+ Hyves Youtube

Openingstijden:
Ma:10:00 - 18:00 uur
Di:10:00 - 18:00 uur
Wo:10:00 - 18:00 uur
Do:10:00 - 18:00 uur
Vr:10:00 - 18:00 uur
Za:11:00 - 19:00 uur
Zo:11:00 - 19:00 uur

Fun Valley

Vanaf heden is er niet enkel buitenpret, maar ook veel Indoor Fun. Groot voordeel: de regen is geen spelbreker meer van een leuke dag uit. Fun Valley Maastricht is bovendien alle seizoenen van het jaar geopend. Het park bestaat uit twee duidelijk belangrijke onderdelen: naast het gezellige Beach & Play is er het avontuurlijke Adventure-gebied. Strand, zon, speeltuinen, indoor Fun,  Adventure-In en water(fietsen)… Het gevoel er écht helemaal uit te zijn komt hier zo dichtbij. Even alles vergeten, genieten en beleven. Voor gezinnen, groepen en zonliefhebbers is Fun Valley een echte aanrader. Zelfs overnachten is hier mogelijk! Naast de nieuwe evenementen en IndoorFun en Adventure-In, is het een plek voor in- en outdoor familiepret en activiteiten.

Fun Valley Beach & Play
Fun Valley Beach & Play is uitermate geschikt voor het hele gezin. NIEUW: Indoor Fun (mega indoor speeltuin) met reuze familie glijbaan en freefall, speelcorners, knutselhoek, peuterhoek, kinderdisco, voetbal, trampolines, kussens en veel meer. Aan de buitenzijde kunnen avonturiers de meer dan 100 meter lange tokkelbaan of klimmuur bedwingen. De mooie stranden met ruime, schone ligweiden, de terrassen, speeltuinen, klim-glij-berg, midgetgolf, waterfietsen, kano’s, bungee-trampoline en het piratenschip zorgen eveneens voor fun en vermaak bij jong en oud. Kinderen hebben de keuze uit diverse samengestelde kinderfeestjes. Eveneens staat het animatieteam iedere dag voor onze gasten klaar. All in prijs, dus waterfietsen, kanoën, midgetgolf et cetera is gratis. Download hier de Fun Valley verjaardagsflyer.


Fun Valley Adventure
Fun Valley Adventure is dé locatie voor avontuurlijke activiteiten. Nieuw dit jaar is Adventure-In met de mogelijkheid om zowel binnen als buiten sportieve en ludieke activiteiten te ondernemen.
Voor groepen (van 10 tot 800 pers.) bieden wij gezellige, en of sportieve activiteiten aan, zoals o.a. paintball, quadrijden, kruis-en boogschieten, vlotvaren , kanoën, een challenge touwen parcours, traptrein, zeskampen en nog veel meer. Nieuw in 2011: meer dan 100 m. tokkelen  en klimmen op de uitdagende klimwand? Teambuilding, ludiek, sportief, training of meeting? Survivalovernachting en stappen in Maastricht? Natuurlijk verzorgen wij uw gezelschap van lekker eten en drinken (ook BBQ), op prachtige terrassen, met uitzicht over het water. Met de nieuwe indoor horeca faciliteiten en  evenementenhal voor groepen valt uw evenement nooit in het water, en dat het hele jaar door. De entree van ons park is inbegrepen in uw activiteit, dus lekker genieten aan het strand, midgetgolfen, waterfietsen, kanoën et cetera is gratis. Download hier de Fun Valley Adventure Flyer.

Video-release:

Ga voor meer informatie naar www.funvalleymaastricht.nl


  • bedrijf foto's
  • bedrijf foto's
  • bedrijf foto's
  • bedrijf foto's
  • bedrijf foto's